”Waffle is de eerste die conceptueel de strijd aan gaat met het ongezonde assortiment binnen de sport- en schoolkantine.”
MISSIE & VISIE

”Wij willen iedereen laten zien dat verantwoord snacken ook binnen de sport- en schoolkantine past. Daarom hebben wij er alles aan gedaan om de gezondere keuze toegankelijk te maken voor iedereen. Met behulp van onze wafels gaan wij de strijd aan met het ongezonde kantineaanbod.”


”Wij weten dat sport- en schoolkantines toe zijn aan een verandering. Een verandering die ervoor zorgt dat het ongezonde kantineaanbod met 50% afneemt. Met jouw hulp en ons concept kunnen we de eerste stap zetten. Samen kunnen wij een gezondere toekomst voor elke sport- en schoolkantine creëren.”Carlo Cramer

De bedenker en oprichter van Waffle. Tijdens zijn studie Food Design & Innovation aan de HAS Hogeschool nam hij het huidige kantineassortiment onder de loep. En onderzocht hij de mogelijkheden om hierbinnen een gezondere snack te introduceren. Met behulp van zijn creativiteit laat hij zien dat food meer betekent dan alleen voeding. Buiten Waffle om kookt, proeft, ziet, hoort en beleeft hij graag alles wat met voeding te maken heeft.

Timo Wouters

Hij is de marketing en sales specialist binnen Waffle. Door zijn werkervaring bij sportschool Indoor Action op PR en zijn studie Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool weet hij strategische plannen tot een goede uitvoering te brengen. Hij gelooft dat het verschil wordt gemaakt door een open en persoonlijke benadering. In zijn vrije tijd steekt hij graag de bbq aan en geniet hij met vrienden en familie van de gezelligheid.

 

Amra Avdic

Amra zorgt er voor dat alle puntjes op de i staan. Kritisch kijken en analyseren zijn haar sterke kanten. Dit komt mede door haar studieachtergrond. Met succes wist ze de master Nederlands Recht af te ronden op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het is dus geen verrassing dat zij alle juridische zaken, zoals de voorwaarden en de bedrijfsvoering op de website regelt. Ze vindt het geweldig om kennis te maken met andere culturen en eetervaringen.

Neem contact met ons op!

12 + 8 =


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Waffle nieuws!

Je bent ingeschreven!