Het Concept

”Waffle biedt een totaalpakket aan waarmee kantines zelf verse, verantwoorde wafels kunnen bereiden in een handomdraai”.  

1. Wij maken de gezondere wafel-droogmix

Onze wafel-droogmix is speciaal ontwikkeld voor jouw kantine. De traditionele ingrediënten bloem, suiker en boter hebben we vervangen door gezondere alternatieven, zoals haver. Haver is een bron van eiwitten en vezels. Eiwitten hebben een goede werking op het spierherstel na het sporten. Vezels zorgen voor een verzadigd gevoel waardoor je minder snel weer trek hebt. Dit maakt de wafels een voedzame en verantwoorde snack.

2. Wij zorgen voor alle benodigdheden

Met de wafel-droogmix bereidt jouw kantine in een handomdraai wafels. Alleen sojamelk dient toegevoegd te worden, en klaar is het beslag. Vervolgens kan het beslag zo vanuit de beslagkom op het wafelijzer. Na ongeveer 3 minuten staan er verse wafels op de toonbank. Naast de wafel-droogmix leveren wij al deze benodigdheden. Dat betekent voor jouw kantine: zorgeloos beginnen aan een gezonde verandering, geen logistieke problemen en de juiste spullen in huis.

3. Wij leveren het totaalpakket gewoon bij jouw kantine

Omdat wij het belangrijk vinden om jouw kantine nog een stap verder te helpen, komen we de eerste keer langs voor een pilot. Tijdens de pilot nemen we het hele concept door. Van de bereiding tot aan de verkoop. Daarnaast gaan we alle kantinebezoekers informeren over onze verantwoorde snack. Natuurlijk onder het genot van een vers bereide wafel. Na dit gesprek is jouw kantine klaar voor de start!

4. Jouw kantine bereidt zorgeloos gezondere wafels

Jouw kantine heeft met succes de eerste stap gezet naar een gezonder assortiment zonder al teveel moeite. Zelfs de jongste bezoekers zullen nu genieten van een verantwoorde snack.

Start met Waffle

Makkelijk

Waffle houdt rekening met iedere kantine door de makkelijke bereidingswijze. Geen gedoe en gestuntel in de keuken. Wij zorgen voor alle benodigdheden en begeleiden jouw kantine door het hele bereidingsproces. Binnen 6 minuten staan de eerste wafels op de toonbank. Bekijk hier de instructievideo!

Houdbaar

Wij weten dat de houdbaarheid van een product voor kantines erg belangrijk is. De wafel-droogmix van Waffle is een halfjaar houdbaar op kamertemperatuur (20°C). Het mag dus gewoon in het schap bewaard worden. De verpakking is hersluitbaar, lucht- en lichtdicht en bevat een t.h.t. datum.

Prijsvriendelijk

Wij hebben ons concept zo ingericht dat geen grote investering nodig is om te starten.  Alleen een wafelijzer is nodig. Voor onze diensten zoals de pilot rekenen wij geen kosten.  Het introduceren van Waffle  gaat dus zonder investeringsrisico.  Meer informatie over de prijzen? Neem dan hier contact met ons op.

Herkenbaar

Kinderen zijn moeilijk te beïnvloeden als het gaat om verantwoord eten. Ze kiezen meestal voor de bekende, maar vaak ongezonde weg. Bij het zien van wafels zullen kinderen niet snel het gevoel krijgen dat zij verantwoord snacken. Ideaal! Zo kunnen ze lekker smikkelen en de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Waffle nieuws!

Je bent ingeschreven!