Disclaimer

Wij hebben onze website met veel liefde en grote zorgvuldigheid gemaakt om je te informeren over Waffle. Ondanks deze zorg kan de informatie soms niet meer helemaal actueel, compleet of correct zijn.  Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van voorkomende fouten, onjuistheden of een technische storing.

De informatie op de website mag je niet voor commerciële doeleinden gebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming van ons. Al het beeldmateriaal op de website is eigendom van Waffle of van derden die Waffle toestemming hebben gegeven om het te gebruiken. Het beeldmateriaal mag je uitsluitend voor persoonlijke toepassingen gebruiken. Het is niet toegestaan het beeldmateriaal te verspreiden of verveelvoudigen, anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Kom je onvolledigheden of fouten tegen,  laat het ons dan weten. Mocht je graag gebruik willen maken van onze informatie of beeldmateriaal over Waffle, neem dan contact met ons op via ons contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Waffle nieuws!

Je bent ingeschreven!