Starten & BestellenStarten met Waffle?

Klik hier!

Voorraad op?

Bestel hier!VEELGESTELDE VRAGEN


Hoe kom ik aan een wafelijzer?

Waffle levert een wafelijzer waarmee de beste wafels kunnen worden gebakken. We hebben verschillende modellen getest en zijn tot een voordelige, maar betrouwbare keuze gekomen. Uiteraard kunnen meerdere wafelijzers worden besteld om meer wafels gelijktijdig te bakken.

Waar bestel ik sojamelk?

Waffle levert alle ingrediënten voor de wafels, dus ook de sojamelk. Wij maken gebruik van de ongezoete sojamelk van Alpro Soja. De sojamelk kan ook zelf bij de horeca groothandel worden besteld. Voor een zak wafel-droogmix heb je 1,5 pak sojamelk nodig. Daarmee bak je 15 a 20 wafels.

Wordt er promotiemateriaal geleverd?

Waffle zet tijdens de eerste weken van de introductie een rolbanner neer om kinderen en/of ouders te wijzen op de nieuwe wafels in het kantineassortiment. Daarnaast is het mogelijk om posters en flyers te bestellen. Neem gerust contact met ons op voor extra promotiemateriaal.

Wat zijn de toppings?

Waffle gebruikt standaard biologische- honing en jam als topping. Daarnaast leveren wij bij elke bestelling een topping als verrassing. Deze topping kan variëren van gedroogd fruit tot aan cacaonibs. Natuurlijk zijn al onze toppings een verantwoorde keuze.

Wat is de bereidingstijd van een wafel?

De wafel-droogmix meng je met sojamelk tot een beslag in een beslagkom met behulp van een garde of lepel. Daarmee kunnen 15 a 20 wafels worden gebakken. Het bakken zelf duurt ongeveer 3 minuten per wafel. Gelijktijdig kunnen 2 wafels bereid worden. Omdat wafels vaak op bepaalde piekmomenten veel worden besteld, is het mogelijk om ze voor te bakken. Het afbakken van een wafel duurt dan slechts 1 minuut!

Hoeveel kost een wafel?
De wafels hebben een verkoopadviesprijs van €2,00 per stuk. Hiermee wordt een gelijkaardige marge behaald als met andere producten in de kantine. Daarmee zijn de wafels niet alleen een gezondere keuze, maar ook een prijsvriendelijke keuze.
Hoe verloopt de introductie?

Wij organiseren een  gratis pilot. Deze vindt in overleg plaats op een drukke dag waarbij wij zelf aanwezig zijn om het kantinepersoneel uitleg te geven en de dag soepel te laten verlopen. Daarnaast gaan we die dag ouders en kinderen informeren over de voordelen van Waffle.

Ben ik vrij om zelf toppings te bedenken?

Natuurlijk laten we je vrij om zelf te gaan experimenteren met eigen toppings. Wil je graag nieuwe toppings proberen maar weet je niet welke? Volg dan onze sociale media kanalen of blog voor topping inspiratie!
Heb je een andere vraag?

7 + 6 =


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Waffle nieuws!

Je bent ingeschreven!